Sluit

Mondkapjes.com maakt gebruik van cookies voor een correcte werking van de website.

Een mondkapje kan het verschil maken tussen schone en vieze lucht

Mondkapjes.com biedt antwoord op de toenemende vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen in de zorg en het dagelijks leven, dit doen wij door goede kwaliteit mondkapjes en mondmaskers met verschillende beschermingsniveaus aan te bieden. Een deel van de mondkapjes die wij importeren wordt direct aangeboden aan het Ministerie van VWS. Daarnaast leveren we via deze webshop aan consumenten en andere partijen als zorginstellingen en mkb bedrijven die grotere hoeveelheden mondkapjes verbruiken. Vanuit ons centrale magazijn in Nederland zijn we in staat om snel en flexibel te kunnen leveren.

 • 1500000
  Mondkapjes op voorraad
 • 81%
  Terugkerende klanten
 • 100+
  Aangelosten zorginstellingen

Bestel & Bezorginformatie

 • Maatwerk Oplossingen

  Voor bestellingen boven de 5.000 stuks kunt u bij ons terecht via e-mail: groothandel@mondkapjes.com ook voor klantspecifieke bedrukking kunt u via bovenstaand e-maildres contact opnenemen. Wij helpen u graag verder.

 • Snelle Levering

  Bestellingen worden dagelijks verwerkt en verzonden vanuit ons centrale magazijn in Nederland. Als u op werkdagen voor 17:00 een bestelling plaatst, betekent dit op een doordeweekse dag dat het de volgende dag wordt bezorgd.

 • Europese Kwaliteitsnormen

  Alle mondkapjes zijn getest tegen de gestandaardiseerde norm EN 149:2001+A1:2009 in overeenstemming met Verordening 2016/425 inzake persoonlijke beschermingsmiddelen en voorzien van CE certificering.


Klantervaringen