Sluit

Mondkapjes.com maakt gebruik van cookies voor een correcte werking van de website.

U kunt bij Mondkapjes.com kiezen uit diverse makkelijke en veilige betaalmethodes.

 • Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?

  U hebt de keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden: iDEAL Creditcard Bancontact Klarna (achteraf betalen middels acceptgiro of online + € 1,95 kosten) De online betalingen lopen via het beveiligde platform van betalingsprovider Mollie. Bij het invoeren van de persoonlijke gegevens gedurende het bestelproces is de verbinding versleuteld middels een ssl verbinding. Mocht u door een storing of foutmelding vastloopt tijdens het betalen, neem dan contact op met de klantenservice zodat we u snel kunnen helpen.

 • Veilig betalen met IDEAL of Creditcard

  Als u internetbankiert bij een Nederlandse bank dan kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van de bestelling regelen. Na het plaatsen van de bestelling kies je voor de betaalmethode iDeal of Creditcard. Er opent zich een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde dag nog verwerkt. Voor meer informatie kijk je op de website van iDeal.

 • Achteraf betalen via Klarna

  Met Klarna betaald u pas voor uw bestelling nadat u deze in goede orde heeft ontvangen! Als u tijdens het bestelproces kiest voor de betaalmethode Klarna, vindt er een kredietcheck plaats en stelt Klarna vast of en voor welk bedrag u uw aankoop via deze betaalmethode kan doen. Om de check goed uit te voeren heeft Klarna uw geboortedatum en telefoonnummer nodig. Mocht u niet kunnen betalen met Klarna, kunt u de bestelling altijd direct afrekenen met een andere betaalmethode. Voor vragen over de kredietcheck en andere vragen over deze betaalmethode, kunt u contact opnemen met Klarna. Kijk op de website van Klarna voor meer informatie. Wanneer u ervoor kiest om met Klarna te betalen, brengen wij per bestelling € 1,95 kosten extra in rekening.

 • Veilig betalen met Bancontact / Mister Cash (Belgie)

  Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact / Mister Cash. Met Bancontact / Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact / Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact / Mister Cash is geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact / Mister Cash.

 • Kan ik op rembours (aan de deur) betalen?

  Helaas is dit niet mogelijk bij Mondkapjes.com, u kunt echter wel van één onze andere betaalmethodes gebruik maken waaronder achteraf betalen via Klarna.

 • Kan ik via bankoverschrijving betalen?

  U kunt bij ons betalen via IBAN bankoverschrijving, echter kunnen we dan geen 24 uurs levering garanderen. Dit omdat we de betaling eerst handmatig moeten valideren.

 • Hoe gebruik ik mijn kortingscode?

  Heeft u een kortingscode ontvangen van ons, dan kunt u deze onder de gestelde voorwaarden verzilveren in de webshop Mondkapjes.com. Vul de volledige code tijdens het bestellen in de daarvoor bestemde regel in het winkelmandje. De korting wordt dan automatisch verrekend. Als de code niet werkt, krijgt u een melding en wordt de korting niet verrekend. Het is mogelijk dat de bestelling niet aan de voorwaarden van de kortingscode voldoet. Mocht dit niet het geval zijn en u een vraag heeft over de kortingscode, neem dan contact op met onze klantenservice.