Sluit

Mondkapjes.com maakt gebruik van cookies voor een correcte werking van de website.

Voor alle bestellingen van Mondkapjes.com geldt dat u geen verzendkosten betaalt indien de totale orderwaarde €49,95 of hoger is. Is de totale orderwaarde lager dan dit bedrag dan betaalt u een eigen bijdrage van € 4.95 per zending. Normaal gesproken geldt bij Mondkapjes.com op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, is de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen we nu die snelheid niet garanderen. DHL kampt namelijk sinds de Corona uitbraak met vertragingen door de grote drukte. Door het Coronavirus wordt er landelijk veel meer bij webwinkels besteld dan normaal gesproken en zijn er juist minder chauffeurs beschikbaar. We verwachten op basis van de huidige vertragingen dat jouw bestelling binnen 1-3 werkdagen wordt bezorgd. Mocht uw pakket na een week nog niet binnen zijn, stuur dan een e-mail naar info@mondkapjes.com. 


  • Ophalen bij een DHL pakketshop

    Kies zelf wanneer en waar u het pakket wilt afhalen. Tijdens het bestelproces op mondkapjes.com kunt u ervoor kiezen om uw pakket te laten bezorgen bij een DHL winkel of in een locker bij in de buurt. Met 3.000 punten in Nederland is er altijd wel eentje bij u in de buurt. Vind jouw DHL ServicePoint.

  • Thuisbezorgd door DHL

    Standaard worden al onze mondkapjes en andere artikelen binnen 24 uur door DHL thuisbezorgd mits besteld op werkdagen voor 17:00 uur. DHL bezorgt 99% van alle pakketten de volgende dag (ook in België) met standaard 2 afleverpogingen inclusief buren levering.

  • Internationale bezorging

    In principe leveren we alleen in Nederland en België. Maar als u een bestelling naar andere landen wilt versturen, kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar groothandel@mondkapjes.com en dan maken wij handmatig een order voor u aan, waarna u een offerte van ons ontvangt. Let op: Dit kan alleen voor orders vanaf €250,- geregeld worden.