Sluit

Mondkapjes.com maakt gebruik van cookies voor een correcte werking van de website.

  • Aanbieding!
  • Nieuw

Automatische dispenser 1000 ML handgel met ingebouwde sensor

Een contactloos bedienbare wandmontage zeepdispenser inclusief ophangsysteem door middel van pluggen en schroeven. Deze dispenser is geschikt voor ontsmettende alcohol gel en dus niet geschikt voor waterachtige vloeistoffen. Deze dispenser doseert 1 ml per keer en heeft een geïntegreerde hervulbare tank van 1liter. Dit apparaat werkt op 4 C-batterijen 1,5 volt en wordt geleverd zonder batterijen.

€ 37,95
Inclusief belasting
Omschrijving

Automatische desinfectie dispenser voor ontsmetten van de handen. De dispenser wordt geleverd voor handgel mogelijkheid en dikkere vloeistof . Hierdoor is de dispenser geschikt voor Gel, geen water achtige vloeistof. 1 ml per spray op uw hand. De dispenser heeft een tank van 1000 ml (1 liter) en kunt u zelf steeds bijvullen. De dispenser werkt op 4 C-batterijen 1,5 volt. Exclusief batterijen.

Inclusief ophanging door middel plug en schroeven.

Slimme Infrarood-technologie

Deze automatische dispenser is uitgerust met een slimme infraroodsensor, die u een hygiënische en gebruiksvriendelijke ervaring biedt. Het is niet nodig om de dispenser aan te raken!

Nauwkeurige Dosering

Door uw hand gedurende 1 of 2 seconden onder het sensorgebied te houden, wordt de handgel (1 ml per keer) afgegeven. Door het volumeniveau te beperken tot 1 ml en herhaalde uitgifte te vermijden is deze dispenser zeer zuinig in gebruik.

Anti-lek

De vloeistoffen zijn gescheiden van de batterijen. De dispenser laat na gebruik geen druppels achter en lekt niet.

Handig voor Iedereen!

Hygiëne is noodzakelijk. Het wordt dus steeds belangrijker om regelmatig onze handen te desinfecteren. De automatische dispenser helpt hierbij. Ideaal om te gebruiken in een winkel of op kantoor, openbare ruimten en bedrijven. 

Specificaties automatische dispenser 1000 ML handgel met ingebouwde sensor:

*Kleur: Wit
*Materiaal: ABS
*Afmetingen: 13 x 11 x 27 mm
*Inhoud: 1000 ml
*Stroomvoorziening: 4 x C batterijen (niet inbegrepen) of DC 1,5 mtr
*DROP functie

001.26.00004